algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Troben l'avioneta i el cos de «John John»

Les restes, que una televisió diu que ja s'han rescatat, eren a 30 metres de profunditat

71980
Ara l'objectiu és trobar la seva dona i la cunyada.

Després de localitzar a 30 metres de profunditat el cadàver de John F. Kennedy, un grup de bucejadors tractava ahir de rescatar el cos del fons del mar, mentre continuava la recerca de les restes de la seva esposa, Carolyn, i de la seva cunyada Lauren. Les restes són aproximadament a una dotzena de quilòmetres al sud-oest de les costes de l'illa. Una font del comandament unificat de recerca i rescat instal·lat a l'illa de Martha's Vineyard (Massachusets) explicà que els grups d'exploració estan fent les seves activitats en un radi d'onze quilòmetres quadrats.

El Consell Nacional de Seguretat en el Transport (TNSB) informà el president dels Estats Units, Bill Clinton, sobre la localització del cos sense vida de Kennedy, segons el portaveu presidencial Joe Lockhart. Aquest digué que les brigades de rescat que trobaren el cadàver de Kennedy, de 38 ays, i part de les restes de l'aeronau han centrat ara les seves exploracions a trobar els cadàvers de Carolyn i la seva germana Lauren.

El cos de Kennedy, que una emissora de televisió assegura que ja s'ha tret de l'aigua, es localitzà en un operatiu nocturn amb ajuda de càmeres robot en les aigües properes a Martha's Vineyard. Els investigadors havien passat la nit explorant el principal lloc de l'accident gràcies a equip de sonar i bucejadors. Els guardacostes erigiren un perímetre de tres quilòmetres al voltant del lloc de la troballa i impedien que s'acostàs cap nau.

La família Kennedy fou informada de la troballa a Nova York, on es troba la pràctica totalitat dels seus membres fent preparatius per a un ofici religiós en memòria de les tres víctimes de la tragèdia. El senador Edward Kennedy, però, era a la casa familiar d'Hyannisport, prop de l'illa, i al matí es traslladà en helicòpter a la zona on s'ha centrat la recerca, acompanyat de dos dels seus fills.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.