lluvia moderada
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La plaça de Toros, plató alemany

El Coliseu bull d'activitat en la preparació per dissabte d'un dels programes més populars de la ZDF

Els curiosos que s'hagin passejat per la plaça de Toros de Palma aquests dies s'hauran adonat del tràfec inusual que hi ha als voltants. La ZDF, segon canal públic alemany, ultima els preparatius del que es preveu com l'esdeveniment televisiu estival més important a Alemanya. Des de fa deu dies, prop de dos-cents cinquanta operaris fan feina per enllestir l'emissió especial del poplular programa Wetten Das. La fórmula, que gaudeix de gran popularitat en l'àmbit de parla germànica, ha complert devuit anys d'emissió ininterrompuda, convertint-se en el xou més important d'Europa. Malgrat no ser la primera vegada que el programa surt del territori alemany, sí és el primer cop que viatja fora del territori de parla germànica, tot i que gairebé els mallorquins no ho notin, ja que fa dies que les 5.400 entrades estan exhaurides i s'han venut o bé directament a Alemanya o entre residents germànics aquí. Se n'arriben a pagar mil marcs, quasi noranta mil pesetes per entrada, en el mercat negre. Curiosament, la temàtica del programa tractarà tòpics de l'Illa. Veurem què passa, perquè ahir el presentador del programa, Thomas Gottschalk, aparegué al diari sensacionalista Express vestit de torero.

Wetten Das tan sols s'emet sis pics a l'any i té el mateixos continguts que la versió espanyola, però amb força més dosis d'espectacularitat i sorpresa. Aquesta poderosa aposta té l'aval de prop de setze milions d'espectadors, amb un share rècord de 18'3 milions aconseguit el mes de gener passat en un programa en el qual assistí el cap d'Estat Gerard Schröeder. Els organitzadors de l'edició especial del proper dissabte, que ha tingut un pressupost de gairebé tres-cents milions de pessetes, esperen acostar-se a la xifra de vint milions.

L'equip de producció té molta cura de mantenir en secret tot allò que envolta uns dels èxits més sonats de la història de la televisió, però tot i així ja han transcendit alguns dels noms propis dels protagonistes. S'ha especulat molt sobre les actuacions i vips que seran al Coliseu Balear, i a hores d'ara hi està confirmada l'assistència de Ricky Martin, els Backstreet Boys, l'actriu Sofia Loren, la model Tyra Banks i l'ex-Spice girl Gerry Halliwel. Alejandro Sanz sembla haver quedat pel camí. Pel que fa als espectadors d'honor, un habitual de Mallorca: Peter Ustinov.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.