muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Breus

Roba al capellà i el detenen a la missa Un capellà a qui havien robat els objectes personals de la seva habitació en el convent de Sant Francesc, a la província de Salta (nord-oest de l'Argentina), va reconèixer el lladre en una missa i la Policia el va detenir. El delinqüent, que va oblidar el manament que prohibeix robar, va anar a l'església vestint la roba que havia pres al capellà. El religiós franciscà va advertir, mentre oficiava la missa, que entre els feligresos n'hi havia un que tenia la roba que li havien pres a l'habitació. En finalitzar la cerimònia, va cercar la Policia i va fer detenir el lladre.

Demanar per anar al bany li costà la vida Un propietari d'una cafeteria de Turquia va matar d'un tret un client perquè volia utilitzar el seu bany. Ibraim Kucuk va demanar al regent de la cafeteria Dodurgalilar permís per emprar els excusats, però aquest s'hi va negar rotundament argumentant que no volia que fessin mala olor. El propietari del local va treure una pistola i va disparar a Kucuk, que va morir a l'hospital. El propietari del bar va ser detingut.

El Camí de Santiago fet per amor La religió, l'art i la promesa solen ser els motius més usuals pels quals els pelegrins realitzen el Camí de Santiago. Aquest no és el cas d'un matrimoni madrileny integrat per Susana Fernández i Mateo Pérez, ambdós de 50 anys, que partiren el passat dia 3 de juny de Roncesvalles (Navarra) i arribaren ahir a Santiago de Compostel·la per demostrar a l'apòstol l'amor que es professen. La parella va informar que després de 30 anys de matrimoni decidiren iniciar aquesta ruta amb la finalitat de compartir noves experiències i «veure si realment s'estimaven». Després d'arribar a la capital gallega i visitar la catedral, els enamorats aconseguiren el seu objectiu: «Abraçar tots dos a la vegada el bust de l'apòstol». Mateo Pérez, que en cap moment no va deixar de donar la mà a la seva esposa, va assegurar que al llarg dels quasi 800 quilòmetres de la Ruta Xacobea varen recordar a cada pas que feien tots els anys que duen de convivència. «Realment ha valgut la pena», varen apuntar.

El lladre s'adormí en el lloc de la feina Un home que entrà en un habitatge de São Paulo amb la intenció de robar va ser detingut per la Policia hores després al mateix lloc, ja que s'hi quedà adormit amb la feina a mig fer, informaren les emissores locals. L'home, identificat com a Claudio Antonio Cándido, va entrar en un apartament i, després de copejar amb un martell i de fermar el propietari de l'habitatge, Carles Alberto Gimenes, seleccionà els béns que havia de robar. Per sort de la víctima, Cándido va decidir agafar-se un descans a la sala de l'apartament, on el va sorprendre un son profund del qual només despertà amb l'arribada de la Policia, que va capturar el lladre dormilega.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.