algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

Justus Frantz:«L'Orquestra de les Nacions té una atmosfera singular»

El grup presentà el concert de 3 d'agost a l'Auditòrum

85054
Justus Frantz, encantat de gaudir d'uns dies a Mallorca.

«Hi ha una atmosfera singular en aquesta orquestra. Tots són amics. S'acompleix el lema de Leonard Bernstein: 'Feim música com amics'. Aquest esperit és el que els motiva». Així ho afirmà ahir a Palma Justus Frantz, el fundador i director de la Filharmònica de les Nacions. La formació, integrada per joves de cinquanta nacionalitats, actuarà a l'Auditòrium de Palma dia 3 d'agost. Serà la primera vegada que ho facin. «Jo també visc en una Illa, però a Gran Canària, i és la primera vegada que venim aquí i que dispòs de temps lliure per poder gaudir d'aquest meravellós paisatge», comentà Frantz.

L'actuació de la Filharmònica és possible gràcies al suport de la Fundació Matthias Kühn. El seu president, del qual extreu el nom la Fundació, expressà la seva intenció que el pas de la Filharmònica per Palma serveixi per «unir totes les nacionalitats presents a Mallorca». El programa del concert de dia tres el composaran peces de Rossini, Mozart i Txhaikovski.

El fundador i director de l'orquestra explicà que per allà on toca la formació, ha estat convidada a dotzenes de països, hi ha músics interessats en tenir una oportunitat per poder-hi participar. «A Ucraïna ens varen dir que hi havia músics que volien tocar davant nosaltres. Jo pensava que eren deu o dotze i eren cent-vuitanta!», recorda Frantz, que apunta que aquest fenomen es repeteix allà on van.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.