algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

Breus

Roben el bigoti d'una escultura d'un ca El bigoti de l'escultura de bronze d'un ca de l'artista colombià Fernando Botero va ser robat a Florència del pati de la galeria dels Ufizzi on estava exposada, segons informaren fonts de l'Ajuntament. El bigoti del ca de 15 centímetres de llargària, tres mil·límetres d'espessor i un pes de 250 grams va ser sostret la nit del diumenge de l'escultura d'un ca de tres metres d'altura que forma part de la mostra de 30 escultures de bronze que adornen la plaça de la Signoria i el Pati de la galeria dels Ufizzi. «No puc entendre com ho varen fer per llevar-li el bigoti a l'estructura, no es una cosa que es pugui fer fàcilment amb les mans», digué Botero. No és la primera vegada que roben trossos de les escultures de Botero. El 1993 va ser robat el bigot d'un moix.

Mor per bomba feta seguint normes Internet Un jove de 17 anys va morir i dos més resultaren ferits a causa de l'explosió d'una bomba casolana en una granja del sud d'Austràlia que fabricaren a partir de les instruccions obtingudes a Internet. L'incident va tenir lloc la nit del diumenge després que els tres joves i un altre, que en resultà il·lès, manipulassin una bomba fabricada amb vidres especials que reaccionaren a la pólvora, segons informació treta d'Internet. Fonts policíaques informaren que per ara no s'ha trobat cap motivació criminal en la fabricació de l'artefacte i que probablement es tracta d'un «tràgic accident d'adolescents».

Fulles d'olivera per al grip Un equip de científics australians ha elaborat un medicament natural a partir de les fulles de l'olivera que serveixi per curar el grip i altres malalties pulmonars. El bioquímic de l'empresa australiana de productes naturals Selected Foods, Wayne Reilly, va explicar que el principal component del nou medicament és l'oleuropeïna, una substància activa de la fulla de l'olivera que actua contra virus resistents als antibiòtics.

Aniversari mortal amb alcohol metílic Set pescadors russos moriren intoxicats després de celebrar divendres un aniversari d'un d'ells amb alcohol metílic, utilitzat per al manteniment del seu vaixell, que estava emmagatzemat amb pany a la bodega de l'embarcació, però al qual accediren els mariners en trobar la clau. Quinze homes se serviren aquesta mortal beguda. Cinc d'ells moriren en el vaixell i altres dos moriren el diumenge després de ser evacuats en helicòpter.

Una targeta de crèdit molt natural L'organització ecologista WWF/Aena i una entitat bancària han emès una nova targeta de crèdit que destina el 0'7% de la despesa realitzada a programes de conservació de la natura. La iniciativa ofereix al ciutadà la possibiltat de participar activament en la conservació de les aigues, mars, boscs i espècies amenaçades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.