algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
11°

Breus

Dóna llum a bessons després de sortir del coma Una dona llatina embarassada que va romandre en estat de coma durant quasi un mes es va despertar quan el sacerdot li estava donant l'extramaunció i tres setmanes després va donar a llum a bessones en un hospital. «He vist milers de pacients amb problemes similars però aquesta és la primera vegada que veig algú recuperar-se així» va dir el doctor John Frazee. Els metges havien comunicat a la família de la pacient que Maria López mai no sortiria del seu estat de coma, però ara esperen que es recuperi totalment en el que molts consideren un miracle. Tot començà quan Antonio López va cridar una ambulància perquè la seva esposa patia un greu mal de cap i vòmits. Maria entrà en coma abans d'arribar a un hospital veí.

Se cerca una motxilla amb fletxes enverinades La policia de Zuric va fer un avís d'advertència a la població després d'assenyalar-se la desaparició en una estació ferroviària d'una motxilla plena de fletxes enverinades. Bruno Manser, ecologista que milita per la defensa de les selves tropicals va deixar la seva motxilla sense esment a l'estació de Dieklikon, prop de Zuric. Quan hi tornà, la motxilla havia desaparegut. Dins hi havia una caixa de bambú que contenia unes 150 fletxes enverinades.La policia demana la major prudència ja que les puntes estan embadurnades amb substància tòxica.

El sol, bo per a la salut Prendre el sol té efectes beneficiosos per a la salut que poden contrarestar aquells negatius com el càncer de pell, segons una investigació mèdica publicada a la revista British Medical Journal. Un equip de quatre metges de la Universitat de Bristol encapçalats pel dermatòleg Andrew Ness, assegura que «hi ha evidències que beneficis potencials de l'exposició al sol poden superar els àmpliament publicats efectes adversos sobre la incidència del càncer de pell».

L'autoestima, fonamental a l'embaràs Les dones que es troben a gust amb elles mateixes, amb els seus projectes de futur i amb la seva capacitat de controlar aspectes importats de la seva vida tendeixen a tenir embarassos saludables i parts en els qual el nadó neix amb un pes normal i una bona salut, fins i tot en circumstàncies difícils.

Talls de llum destrueixen treball científic L'aturada que va patir durant hores un sector de la ciutat de Nova York el passat dimarts pot haver destruït mesos de treball científic a la Universitat de Colòmbia segons afirma el New York Times. Dos des quatre laboratoris que té la Universitat es varen quedar sense electricitat durant quasi un dia. El tall va afectar les càmares que mantenen mostres de teixits i sang a baixes temperatures.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.