muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Breus

• Art

Cessió de Tubacex al Guggenheim El Museu Guggenheim exposarà 16 obres d'art pertanyents a la col·lecció de l'empresa siderúrgica Tubacex, entre les quals destaquen pintures d'artistes tan coneguts com Willen de Kooning, Martín Kipperberger, Joan Miró i Larry Poons, gràcies a un acord subscrit entre les dues entitats. La direcció artística del Guggenheim de Nova York és l'encarregada de seleccionar les obres que s'exposaran entre les que componen la col·lecció d'art que posseeix Tubacex, que ja va cedir al Museu dues obres de Julián Schabel i Antoni Tàpies amb motiu de la seva inauguració l'octubre de 1997. EPR.

Julio González L'Institut Valencià d'Art Contemporani (IVAM) de València ha rebut avui en dipòsit set obres de Julio González i una de Roberta González propietat del col·leccionista i galerista Florencia Martin, valorades en 20 milions de pessetes. En aquesta moments, l'IVAM Centre Julio González té la major col·lecció d'obres de l'artista que hi ha al món, amb més de 300 peces entre escultures, joies i altres sobre paper. Així mateix, també posseeix 100 obres del seu germà Joan González i 59 de la seva filla Roberta González.EFE.

• Publicacions

Diccionari Biogràfic El Consell de Ministres autoritzà ahir el conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i Cultura i la RAE per elaborar el Diccionari Biogràfic Espanyol, el primer d'aquestes característiques a Espanya, que inclourà més de 40.000 biografies i que comptarà amb un pressupost de 800 milions de pessetes, aportades íntegrament pel MEC. Hi apareixeran totes les persones que han participat en l'art, les ciències, l'administració i el Govern espanyol.EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.