algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
14°

Una vintena d'obres de Ramon Trias s'exposen a la galeria Maneu

C.C. Palma.
Una vintena de pintures del mallorquí Ramon Trias conformen la darrera exposició inaugurada a la galeria palmesana Joan Oliver «Maneu». Es tracta d'una mostra d'obra recent d'aquest artista, nascut a Palma l'any 1971, en la qual s'evidencia la predilecció pels nus especialment femenins, on el pintor demostra la seva capacitat tècnica i la precisió detallista.

El conjunt, encabit sota el títol genèric d'Obra Recent, es composa d'un total de denou obres. Nou d'elles són dibuixos en els quals es mesclen diverses tècniques, com els goauches i les ceres. La desena restant són pintures sobre llenç on s'han aplicat oli i temp a l'ou.

La tònica general del conjunt ve donada per figures predominantment femenines, encara que també hi tenguin presència els nus masculins, que presideixen harmònicament espais llunyans i plens de ressonàncies ancestrals, tals com atmosferes plenes de referents a la tradició grecollatina, la religió judeocristiana o l'hindú, perfilades amb jocs de llum i composicions on la diagonal és significant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.