muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
21°

Donat el sus al XI Certamen Amateur de Consell i del Principal

Es realitzarà durant aquest mes i l'agost i hi participen un total de 13 grups

Poc a poc i any rere any va augmentat la participació, així com la qualitat i l'oferta. És un punt de trobada que serveix per intercanviar opinions i experiències alhora que obre moltes portes. Enguany s'arriba a l'onzena edició. Això és la confirmació que l'interès va creixent. Demà s'encata l'XI certamen de Teatre Amateur de Consell i del Teatre Principal. Són 13 els grups participants i totes les funcions es realitzaran al pati del col·legi Públic Bartomeu Ordines. El dia 22 d'agost serà la cloenda i proclamació dels 6 grups seleccionats. Aquests actuaran al Teatre Principal del 6 al 12 de setembre i el grup guanyador actuarà del 18 al 21 de novembre.

La presentació del Certamen va ser a càrrec del president de la Comissió de Cultura i Patrimoni Històric del Consell de Mallorca, Damià Pons, el batle de Consell i el director del Teatre Principal, Pere Noguera. S'han establert quatre premis: el millor muntatge i direcció, 150.000 pessetes; segon premi de muntatge i direcció, amb 100.000 pessetes; millor actriu, 100.000 pessetes i millor actor, 100.000 pessetes.

Els participants són: S'Escoleta de Santa Maria amb Mos ha caigut sa sogra, Voramar Teatre, del Port d'Andratx amb No et vesteixis per sopar, Brut Grup Teatre d'Inca que farà La Pluja de Sergi Belbel; Grup Foganya de Porreres amb Ara plouen figues; G.T. Daixo-Daixo de Santa Catalina amb S'Herència d'en Toni Fabioler. El grup de Son Espanyolet Sa Nostra Terra representa L'amor és tan blanc com negre. Els Calabruix de Sant Jordi participen amb Girats de peu i Teatre de Bunyola amb Ens ha caigut sa sogra. Aquests són els grups que durant el mes de juliol mostraran les seves obres en el Certamen.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.