cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
17°

Andreu Muntaner, Lobo, presenta «Mala Hierba», el seu segon treball

«És un disc d'històries típiques, però és que la vida és típica», digué el músic

Andreu Muntaner, Lobo, torna a la càrrega amb un nou treball. Després de tres anys del primer disc, una aturada no desitjada però que ha aconseguit fer madurar la feina del músic, apareix Mala hierba, deu temes amb el que comença a ser un segell propi de la banda. «Estam començant a tenir un so propi, tenim ja un so de banda que anirem polint», comentà Muntaner.

Mala hierba té temes nous i altres rescatats del primer disc. Un treball diferent sobretot per un aspecte. «El primer treball es va enregistrar amb musics de sessió, amb una banda a posta que no va ser la mateixa en directe. En aquest hem pogut fer molta feina en locals i després traslladar-la al disc. L'estil dels dos treballs és més o menys igual, però el so és més dur, de més directe», comentà Lobo.

Más allá de las vías és el single escollit per a la promoció. Un single amb videoclip, realitzat per David Bonet, un luxe que s'estrenarà demà a la nit durant la presentació del treball a la sala de festes Tito's. Una presentació que promet. «En directe som un grup visceral, els escenaris són el nostre medi natural», comentà Muntaner.

Tex-mex, rock'roll, ranxeres, boleros... els temes de Mala hierba, produïts per Joan Bibiloni i Blau, són molt variats. Amb personalitat pròpia cadascun d'ells. «Són històries del carrer, d'allò que ens passa. La millor manera de compondre és fer-ho sobre allò que ens passa a nosaltres mateixos. Són històries típiques, però és que la vida és típica», apuntà el cantant. Per Muntaner, el disc respira «el desencoratjament del tango però dut al rock and roll».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.