cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
24°

La família i un Furby més

La jugueta-mascota que ha causat sensació en els Estats Units és a Mallorca, on pràcticament s'ha acabat

57642
Tothom té curiositat per saber els «prodigis» que fa l'animaló. | T. A.

La família de moltes llars mallorquines ha augmentat aquest cap de setmana. Ha estat un part una mica difícil però a la fi ja tenen el nouvingut. Cadascun du el seu nom però això a poc a poc es va descobrint. Al principi el seu idioma és una mica estrany, però és que vénen d'un lloc molt llunyà en el cel, de Kah/a-loh/may-lah, però passa a passa aprendrà allò que li ensenyeu i també el podreu entendre perquè ve amb un diccionari davall el braç. De ben segur que es convertirà, a més, en un gran amic. Han arribat els Furbys, la nova creació de Tiger Electronics, un petit animalet de peluix que ha causat sensació als Estats Units i que arriba a Mallorca. El Corte Inglés en va rebre en exclusiva una partida de 700 aproximadament dijous passat i pràcticament s'han exhaurit tots. De fet, moltes persones ja n'havien fet la reserva i a primer hora del dematí ja anaven a recollir-lo, segons informaren des del Departament de Juguetes d'El Corte Inglés.

L'expectació ha estat enorme, durant aquests dies, no hi havia cap nin que visitàs el centre i no passàs a veure els Furbys, i molts els varen adoptar. No n'hi ha cap d'igual, són petits d'estatura però «grans de cor», uns són grisos, els altres blancs o negres, uns amb coa, altres amb trunyella. És el món especial dels Furbys, un entreteniment que ha encisat els petits i també els grans.

Aprendre a fer-los funcionar és una tasca una mica complicada que requereix un aprenentatge, per això cada Furby té un manual d'instruccions per conèixer el seu correcte funcionament. El Furby, que funciona amb piles (que han de ser de la mateixa marca), passa per quatre fases de creixement diferents: la primera de totes és familiaritzar-se amb el seu propietari, la segona i la tercera són de transició i la quarta és quan ja parla l'idioma que se li ensenya.

Una de les coses que més li agrada és que l'agafin, l'acariciïn i li facin pessigolles. Quan es desperta diu : «Da/ei-lou/ u-tai» que vol dir «Bon dia». I així moltes altres expressions més. Els nins que passaven per la secció de juguetaria agafaven el Furby i li anaven parlant a l'espera que l'animaló donàs una resposta. Però és que és com un al·lot petit a qui se li han d'ensenyar les coses.

I com es pot fer? Si té gana us ho comentarà i just es tracta d'apropar-li una cullera. Això si, només de manera fictícia, sense aliments. També us dirà quan està cansat i vol dormir, tasca en què també s'ha de prendre part.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.