algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

Breus

• Nacho Duato

Noves coreografies La Companyia Nacional de Dansa (CND) va estrenar a Madrid tres coreografies que ratifiquen la línia empresa fa anys pel seu director, Nacho Duato, basada en l'expressió de sentiments a través del ball i amb els menys efectes possibles que distorsionin aquest objectiu. Amb el beneplàcit del públic, que va aplaudir sense reserves, en el teatre de Madrid es varen poder veure tres peces que tenen escenografies senzilles i llums amb pocs contrasts. EFE.

• Benito Zamorano

«Solas», premiada La pel·lícula Solas, del director espanyol Benito Zambrano, va obtenir ahir els premis del jurat i del públic al millor film en el Festival de Cinema de Ceará, que se celebra des de fa nou anys en aquest estat brasiler. Els premis de millors direcció, fotografia i guió varen ser per al film Una historia de fútbol, del brasiler Paulo Machline, una pel·lícula que narra la vida de futbolistes famosos. AFP.

• Henri d'Orleans

Mor a Dreux El comte de París, Enric d'Orleans, hereu del tron de França en la línia dels Orleans, va morir ahir als noranta anys en el seu domicili de Dreux, en el moment que el seu nét, Eudes de France, es casava amb Marie-Liesse de Rohan-Chabot. El comte era, des de 1940, cap de la Casa de França i hereu dels drets al tron de França. Descendent de Lluís Felip (darrer rei de França), el comte de París era originari de la rama cadet dels Borbons Orleans, les pretensions dinàstiques dels quals varen ser criticades pels legitimistes, que fan costat a la branca primera dels Borbons d'Espanya. Nascut el 5 de juliol de 1908 en el castells de Nouvion-en-Thierache, era l'únic fill varó de Joan, duc de Guisa i de la princesa Isabel d'Orleans i es va haver d'exilar de 1926 a 1950. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.