algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

La Granja presenta «Amplifícalo», un disc per retrobar-se amb el públic

El grup illenc iniciarà una gira que es presenta amb bones expectatives

«No m'agrada la paraula retorn. En primer lloc perquè mai no ens n'hem anat», assegura Guillem Porcel, vocalista de La Granja, un grup que va sorgir en els vuitanta i que va gaudir de gran èxit. Ara, el grup integrat per cinc amics que, des dels deu anys, se «sofreixen» regularment, acaba de treure al carrer Amplifícalo, un single-CD que inclou quatre temes. En acabar l'Amplifícalo Tour, el grup entrarà dins els estudis per acabar el compacte, que sortirà a la tardor. Aquest mateix mètode es va seguir en el seu darrer compacte i l'experiència va ser altament positiva: «Vàrem haver d'incloure el single que havia sonat tot l'estiu a les ràdios a Azul eléctrica emoción».

La Granja, segons Porcel, s'ha mantingut bastant fidel als seus principis: «Ara s'ha implantat cantar en anglès, nosaltres hem apostat per les lletres que diguin quelcom, per connectar amb la gent mitjançant el missatge que poguem donar». Malgrat això, el grup no renuncia a fer versions com Surfers are back o Teenage Kicks, de The Understones. Els altres dos temes que completen aquest single són Amplifícalo i No escondas tu amor.

Quant a la gira que el grup constituït per Kiko Riera (guitarra), Carlos Garau (Baix i veus), Miquel Gibert (Bateria, percussions i veus), Pablo Ochando (guitarra i teclats) i Porcel vol fer per presentar el treball es presenta, en principi, «molt bé» encara que no es poden concretar llocs i actuacions ja que moltes d'aquestes estan pendents de les constitucions de diferents ajuntaments illencs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.