algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Buckingham no vol homosexuals

El palau de Buckingham ha prohibit que els convidats a una festa que oferirà el juliol Isabel II hi duguin acompanyants homosexuals o amb els quals no estiguin casats, informà ahir el diari The Sunday Times. Segons el diari, al darrere de la decisió hi ha el duc d'Edimburg i lord Ralph Camoys, un estricte catòlic. La mesura es pren després d'uns mesos en els quals s'havien introduït gradualment intents de liberalitzar les invitacions a les festes a palau.

Fa 18 mesos, el príncep de Gal·les, Carles d'Anglaterra, convidava a una recepció el ministre de Cultura, Chris Smith, i el company sentimental del polític.A més a més, fa tres mesos va tenir lloc una festa en honor dels capellans de la soberana en què s'instava els convidats a dur amb ells un acompanyant amb independència del seu sexe. Alguns dels convidats hi anaren amb els seus companys homosexuals i en un moment donat els funcionaris de palau sorprengueren dos sacerdots homosexuals mentre es besaven. Tot i que el duc d'Edimburg no es trobava present a la celebració, el diari afirmà que aquest es va enutjar i decidí acabar amb els intents de liberalització.

Les invitacions per a la festa, que tindrà lloc el 12 de juliol en honor dels diputats britànics, expressen que els assistents sols podran dur-hi com acompanyants els seus cònjuges, una política que, segons el diari, continuarà durant les recepcions estivals.

D'altra banda, s'ha de dir que l'exministre britànic per a Gal·les, Ron Davies, va admetre ahir que és bisexual, després que un diari publicàs detalls sobre la seva vida privada i l'acusàs de cercar homes als voltants del seu domicili.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.