algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
23°

L'Auditòrium serà testimoni de «Human Nature», el darrer treball del grup America

El grup América presentarà avui a la nit a l'Auditòrium de Palma a partir de les 22 hores, el darrer treball «Human Nature» del llegendari grup América en l'enregistrament del qual han participat artistes com Phil Jones, Timothy B.Chmit i Jason Cheff, Carl Wilson i Elliot Shiner. Aquest disc és un reflex dels altres àlbums amb lletres molt boniques que condueixen a la reflexió: «domini del cor, la ment i la natura».

Dewwy Bunnell i Gerry Beckley, components d'América començaren actuant junts a Londres a l'any 1968.
América va ser un dels grups més influents dels 70 establint un nou gènere de música popular que mescla rock amb elements de folk i del country. De ben segur que es podran sentir alguna de les cançons que els portaren a les llistes de l'èxit com la cançó «You Can Do Magic» a l'any 1982. A més d'estar gravant durant el pas dels anys, América també ha estat actuant per tot el món més de 20 cops cada any.

El seu primer disc es va llançar a l'any 1971 i l'any següent va aparèixer «Homecoming» any, que guanyaren el Grammy com a millor artista Revelació. Des de l'any 1971 la banda ha gravat 17 discs.

Els seguidors d'aquest llegendari grup de ben segur que ompliran l'Auditòrium per aplaudir «Human Nature»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.