algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Breus

• Art

Andy Warhol Els seguidors d'Andy Warhol es varen disputar dimarts tres quadres del mestre del «pop art», subhastats dimarts per la casa Sotheby's de Nova York. Suïcidi, estimat entre 15 i 22 milions de pessetes, va ser venut finalment per devers 110 milions de pessetes. Marlon, basat en la famosa fotografia de Marlon Brando a The wild one, vestit de motorista i amb una gorra inclinada, es va vendre per prop de 405 milions de pessetes. Finalment, una de les llaunes de sopa Campbell soup can (chicken with rice), per 252'8 milions de pessetes.AFP.

• Museus

1.500 milions pel MNAC La Generalitat de Catalunya destinarà 1.500 milions de pessetes per finançar les obres del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), que es faran en dues fases d'abast plurianual. La primera actuació correspon a la fase d'acabats d'arquitectura, per a la qual es destinaran 500 milions de pessetes. La segona, amb un import de 1.000 milions, servirà per a la consolidació general de l'edifici. Juntament amb les altres dues administracions compromeses amb el finançament de les obres, l'Ajuntament de Barcelona i el Ministeri d'Educació i Cultura aportaran 4.500 milions per acabar les obres del museu.EPR.

• Institucions

Pressupost cultural de la Unió Europea Els ministres de Cultura de la Unió Europea acordaren aprovar un pressupost destinat a la cultura a la UE per al proper quinquenni en un encontre informal que han mantingut a Weimar. El pressupost, que haurà de finançar el programa Cultura 2000, no havia estat aprovat a causa de l'oposició dels holandesos, que han cedit a Weimar amb la condició que la quantitat fixada no sigui novament augmentada.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.