nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El mallorquí Daniel Monzón debuta amb una cinta d'aventures fantàstiques

El mallorquí Daniel Monzón debuta com a realitzador amb El cor del guerrer, un llargmetratge d'aventures fantàstiques i efectes especials que comptarà amb un pressupost de 500 milions de pessetes. Crític de cinema i guionista, Monzón, de 31 anys, es disposa a dirigir a partir de demà la seva primera pel·lícula amb un repartiment en el qual figuren Fernando Ramallo, Joel Joan, Neus Asensi, Javier Aller i Santiago Segura, que hi tindrà un petit paper.

En la presentació d'aquest projecte, Monzón va declarar que és una cinta «esquizofrènica, perquè hi haurà dos plans, el de la realitat i el de la fantasia i es pretén que l'espectador dubti sobre què és més real».

El llargmetratge comptarà les andances de Ramón (Fernando Ramallo), un adolescent apocat i amb un caràcter romàntic que, aficionat als jocs de rol, es veu transportat a un món de còmic, on hi ha herois, lluites amb espases, bruixeria i personatges fantàstics. Però també hi ha una història d'amor, que va admetre que rodar una pel·lícula d'aquestes característiques a Espanya és un risc al qual respondrà amb «treball i responsabilitat» tant en les setmanes de rodatge com en el procés de postproducció, amb un pressupost de 500 milions de pessetes.

Aquesta quantitat, elevada pel cost mitjà d'un llargmetratge a Espanya, es deu al fet que «volem fer una pel·lícula d'aventures amb bons efectes especials, que competeix amb produccions estrangeres, perquè està previst estrenar-la per Nadal», va indicar el productor, Gerardo Herrero.

El fet que l'eix de la cinta sigui la dicotomia fantasia-realitat fa que alguns intèrprets tenguin papers dobles en El cor del guerrer, i algunes de les escenes es rodaran en les clavegueres de Madrid, convenientment decorades. Monzón, que també és el guionista de la cinta, no creu que la seva experiència com a crític de cinema influeixi en l'acollida que tindrà la pel·lícula entre els companys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.