algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Ahir s'inaugurà l'exposició de Malévitx i els mestres russos d'avantguarda

Vladimir Gusev: «Palma es converteix en el centre de la cultura mundial»

66360
Les autoritats visitaren el Casal Solleric i el centre de Sa Nostra. | J.T.

Vladimir Gusev, president del Museu Estatal Rus de Sant Petesburg, presidí ahir la inauguració de la doble exposició que reuneix a Palma un bon nombre de pintures dels millors mestres russos d'avantguarda. A l'acte va ser acompanyat pels màxims representants de Cort i de la Caixa de Balears Sa Nostra, ambdues entitats que han fet possible que aquesta esplèndida mostra arribi a dos dels espais artístics de la ciutat: el Casal Solleric i el Centre de Cultura de Sa Nostra.

Gusev, que recordà que moltes de les peces s'exposen per primera vegada a Espanya i que algunes mai no havien sortit de Sant Petesburg, mostrà gran satisfacció per haver contribuït perquè ara puguin ser vistes a Mallorca. Amb aquesta mostra, de gran importància, «Palma esdevé el centre de la cultura, no només europea, sinó mundial».

Gusev esmentà un aspecte a tenir molt en compte, la visita imminent dels esportistes d'arreu del món que arribaran a l'Illa per participar a la Universíada i que també podran gaudir d'aquesta interessant oferta cultural. En aquest sentit, el batle de Palma Joan Fageda volgué destacar l'esplèndid moment cultural que travessa Palma aquests dies, que esdevendrà «capital de l'esport universitari amb la Universíada i autèntica capital cultural del Mediterrani».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.