cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Dotze escultures de Franco Monti s'exposen a diversos paratges del parc de la Mar

C.C. Palma.
Dotze de les escultures de l'italià Franco Monti s'exhibiran al llarg de tot l'estiu a diversos paratges del parc de la Mar. El conjunt, que serà inaugurat aquest vespre per la regidora Carme Feliu i Lluís Socies, és una mostra representativa l'obra de l'etnòleg i artista Franco Monti, fruit de trenta anys d'estudi i especialització de l'art de les cultures de l'Àfrica Negra.

Les peces, que es podran veure al llarg de tot l'estiu, fins al 30 d'agost, es presenten sota el títol Geometria de l'ombra. En elles es plasma, amb arena i ciment, el viatge espiritual de Monti vers l'art primitiu. Els materials escollits són, segons l'artista, els més escaients, especialment el formigó, com a matèria viva que «madura amb els anys», i propera a la terra endurida que sustenta les construccions africanes.

La mostra, comissariada per Maria José Corominas, és una destilació minimalista i personal de l'après de l'art africà, plasmada a través de la mirada pròpia de Monti i del seu afany essencial de comunicar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.