cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 26°
27°

Tres mesos, 25 concerts, totes les músiques

El Centre de Cultura de Sa Nostra presentà ahir la programació d'aquest trimestre

85938

El pianista Agustí Fernández i el ballarí Andrés Corchero representaran «És lu que mià».

Hi haurà de tot i per a tots els gusts, per a tots els gusts musicals. Parlam de la progració del Centre de Cultura de Sa Nostra per a aquest trimestre i que ahir presentaren els seus responsables. I ho feren el mateix dia que tingué lloc el primer dels concerts. El pianista Xavier Mut inaugurà el Cicle Chopin intepretant obres de Chopin, Thomàs i Falla. La segona actuació d'aquest cicle serà el 4 de juny i es dedicarà a la música de Cambra. Completen les propostes el Cicle Compositor de les Balears, el Cicle la Veu, el de Joves Intèrpretes. Aquests tres mesos també hi haurà el Cicle dedicat a la dansa i l'òpera de cambra, el de Concerts Inusuals (dedicats a l'obra d'Astor Piazzola) i el de Música sense Fronteres.

Pere Estelrich, coordinador de la programació musical del Centre, destacà les «estrelles» d'aquestes diferents propostes. Així, dins el nou cicle dedicat a la dansa, s'acollirà l'espectacle del pianista Agustí Fernández i el ballarí Andrés Corchero, És lu que mià, un muntatge que ha triomfat per tot Europa i que es representarà el 21 de maig. «És un espectacle molt interessant i sempre diferent, ja que els artistes improvisen en funció del seu estat d'ànim», explicà Estelrich.

El plat fort de la Música sense Fronteres és el concert que oferirà Chano Domínguez, un reputat músic i productor (revisà els temes de Federico García Lorca per al seu disc Lorquiana) que mescla jazz i flamenc. «No és que sigui una música ètnica, és que és una música de categoria, de molta qualitat», apuntà el coordinador. Domínguez actuarà el 13 de juliol. D'aquest cicle també cal destacar la presència de la cantant de fados Celia André, el 27 de juliol.

El programa es torna a vestir de gala el 21 de juny amb motiu del Dia de la Música. Per a aquest concert especial, el guitarrista Jaume Tugores serà el protagonista d'un concert on presentarà les seves versions de conegudes partitures cinematogràfiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.