nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

Mor als 61 anys l'actor Oliver Reed quan rodava una pel·lícula a Malta

L'actor britànic Oliver Reed, conegut generalment per la seva actuació en pel·lícules de terror, morí sobtadament ahir als 61 anys, víctima d'un malestar, a l'illa mediterrània de Malta, segons informà la cadena de televisió BBC.

Nebot del conegut director de cinema sir Carol Reed, l'actor morí quan era traslladat a un hospital després d'haver sofert un malestar "l'origen del qual no ha estat comunicat" quan es trobava en un bar de La Valette, al costat de la seva dona i amics.

Tot i que sembla que la seva mort ha estat per causes naturals, les autoritats de l'illa mediterrània han ordenat que es practiqui avui una autòpsia al cadàver, segons fonts policíaques. Oliver Reed, les gateres i baralles del qual en locals diversos varen ser àmpliament esbombades per la premsa durant els darrers anys, va actuar en 53 llargmetratges i es trobava a Malta, on intervenia en el film The Gladiator, produït pel realitzador nord-americà Steven Spielberg.

Va exercir múltiples oficis abans de rodar la seva primera pel·lícula el 1959 (The league of gentleman). Es va especialitzar després en pel·lícules de terror i d'aventures, i va ser molt popular en l'ambient cinematogràfic del Regne Unit. Amb els anys va actuar en pel·lícules de directors coneguts, com Els maleïts, de Joseph Losey; La tornada dels Mosqueters, de Richard Lester; Mahler, Tommy i Els Diables, de Ken Russell; Les aventures del Baró Munchausen, de Terry Gillian, i Segrest a la italiana, de Dino Risi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.