cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 25°
28°

La clausura de «Gent gran en marxa» reuneix 2.000 persones a Inca

La clausura del programa «Gent gran en marxa» va reunir ahir a Inca més de 2.000 participants de 110 associacions de persones grans de totes les illes de la Comunitat manco Formentera.

Després d'haver realitzat actes similars durant el curs, el d'Inca servia per tancar el programa que organitza la federació d'associacions de persones grans amb la col·laboració de la Conselleria de Presidència del Govern i Sa Nostra.

Els actes s'encetaren a les 11 del dematí amb els parlaments de les autoritats que presidien l'acte. Primer parlà el president de la Federació d'associacions, Rafel Socies Miralles; després intervingué la consellera de Presidència, Rosa Estaràs; el batle d'Inca, Pere Rotger; i el president de la Comunitat, Jaume Matas.

Un cop presentades totes les associacions participants a l'acte de clausura, varen començar les tables de gimnàstica de manteniment. Acompanyats de música, els participants, dividits en cinc torns i vestits amb camisetes de diferent color segons la taula a què corresponien, passaren per la pista del pavelló per fer les seves exhibicions. La tercera taula fou la que més persones reuní damunt la pista del pavelló: fins a 600 persones feren gimnàstica a la vegada guiats per tres monitors que estaven enfilats a unes tarimes, per tal que la seva coreografia pogués ser vista per tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.