algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

La plaça Major, escenari del Dia de la Dansa

El temps respectà la feina dels artistes, que ballaren durant tot el matí davant un públic divers

A mesura que avançava el matí, millorava el temps. I això ho agraïren de forma especial els ballarins que ahir participaven en la III Edició de Dansa al Carrer i demostraven les seves habilitats en un escenari situat a la plaça Major. Molts turistes, que veien l'espectacle mentre prenien un gelat o un cafè amb llet; bastants curiosos que passaven per casualitat per la plaça i decidien aturar-se una estona; i alguns amants de la dansa, informats sobre aquestes actuacions, que les seguiren totes, d'onze del matí a una del migdia.

I és que la plaça Major fou ahir l'escenari escollit per commemorar el Dia Internacional de la Dansa. Els grups que actuaren en aquesta commemoració organitzada per Cort, hi havia el Ballet Poliforma (que presentà un espectacle de danses medievals Terpsicore); el grup Trócola (PAX, dansa contemporània); Solos 3 (dansa contemporània, La boca plena que és abundància); Absolut CIA (ANKA, dansa contemporània) i Dansa Carrusel (extracte de Metro, un espectacle de claqué). En total hi hagueren dues actuacions més que en passades edicions. Els grups actuaren una mitjana de deu minuts tot i que hi hagueren produccions que es desenvoluparen durant vint minuts llargs.

Al vespre, i ja en local tancat, al cinema Rialto, l'Associació de Professionals de la Dansa a Balears organitzaren una gala professional amb l'actuació de diversos grups i que fou tot un èxit de públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.