algo de nubes
  • Màx: 20.06°
  • Mín: 12.82°
20°

«La extraña pareja» arriba a l'Auditòrium

Paco Morán i Joan Pera faran aquesta exitosa obra de Neil Simon del 30 d'abril al 16 de maig

99784
El desordenat Paco Morán, empipat amb el «tiquis-miquis» de Joan Pera.

No s'hi val a badar. Si voleu passar una bona estona. Si sou seguidors de Paco Morán o de Joan Pera. Si us agrada la comèdia de Neil Simon (De què parlàvem). Si ja heu sentit a parlar de La extraña pareja i heu estat un del milió de persones que veieren el muntatge a Barcelona durant dels cinc anys seguits de representacions. Si tampoc no assistíreu a les representacions de Manacor i Calvià. Si no féreu res de tot això, no passeu pena, però tampoc no us adormiu gaire. La extraña pareja, els genuïns Paco Morán i Joan Pera, arriben aviat a Palma i hi seran quinze dies. Del 30 al 16 de maig. I serà a l'Auditòrium.

De ben segur que serà tot un espectacle. Quinze dies de comèdia amb mateix guió però sempre diferent. «El guió és exactament el mateix però depenent del públic la comèdia pot durar 20 minuts més o menys. Es tracta d'afegir algunes paraules, alguns gests perquè hi ha certes coses que l'autor es va oblidar. La comèdia és sempre la mateixa, només es canvien segons quins diàlegs i segons el dia i la gent», explicà Morán en una entrevista concedida a Diari de Balears amb motiu d'una representació anterior a Calvià.

La extraña pareja explica les «aventures» d'Óscar i Félix, dos senyors que decideixen compartir vida després dels seus respectius fracassos matrimonials. Quan l'obra s'estrenà el 1969, als Estats Units, això del divorci ja era una cançó antiga. Ara que ja és el nostre pa de cada dia, els problemes d'aquests dos divorciats antagònics són molt més propers al públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.