muy nuboso
  • Màx: 11.56°
  • Mín: 7.77°
11°

Els hereus de Joan Miró donen tres obres de l'artista a la Fundació

C.C. Palma.
La Fundació Pilar i Joan Miró de Palma rebrà en donació, en dates properes, tres pintures de Joan Miró. La cessió de les obres, provinent de la col·lecció privada dels hereus de l'artista, es formalitzarà, segons informà ahir el director de la Fundació, Aurelio Torrente, en el termini aproximat d'una setmana.

La donació fou comunicada ahir a la Fundació per Joan Punyet, nét del pintor, que va ser present a la reunió anual dels membres del Patronat. Es tracta de tres pintures realitzades per Joan Miró devers la dècada dels seixanta, que només s'han pogut veure exposades a Alemanya i que en breu seran exhibides a la Fundació.

Una d'aquestes, Personnages, oisseau, etoile, paysage de Palma, té l'atractiu exclusiu d'estar realitzada sobre un quadre que reprodueix la badia de Palma. Les altres dues són Vol de canards, femme, etoile i Personnage au le verd du soleil, au bord d'une rivière. A la reunió del patronat també s'aprovà la memòria de l'any 1998 i es féu recordatori de la donació de 116 gravats de Miró feta anys enrere per Joan Barbarà, obres inèdites que s'exposaran a partir del 14 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.