lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
15°

Les corals de Mallorca, aquest cap de setmana a l'Auditòrium

Aquest cap de setmana, l'Auditòrium de Palma acollirà la VII Trobada de Corals de Mallorca que comptarà, com ja és tradicional, amb la col·laboració d l'Orquestra Simfònica de les Balears. Les actuacions de les dues jornades començaran a les sis de l'horabaixa i seran d'entrada totalment de franc.

La Trobada repetirà l'esquema que ja és habitual. Així, a la primera part actuaran les corals en grups i després es donarà pas a un grup compost per cantants de diferents corals, acompanyats per l'orquestra i dirigits per Joan Ensenyat. Aquest segon grup estarà format per la soprano Ester Barceló; la contralt Francisca Alomar; el tenor Rafel Domingo i el baix Joan Brunet. Aquests solistes interpretaran la Missa Brevis en Fa de Joseph Haydn i el Magnificat de G.B. Pergolesi. El programa d'aquesta segona part serà el mateix per als dos dies.

No serà aquest el cas de l'actuació de les corals que actuaran en la primera part de la Trobada, que han preparat un repertori ben divers. Des de Yesterday de John Lennon al Testament d'Amèlia del mestre Morera passant per Nei campi e nelle selve de Beethoven o Edelweis de Rodgers.

Així doncs, aquest cap de setmana serà una magnífica excusa per veure en acció les corals de Mallorca. I és que hi seran totes. Dissabte n'actuaran vint-i-una. Diumenge ho faran altres denou formacions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.