lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

La Sonotone promourà el pop-rock local

Una bona notícia per als grups novells: la sala Sonotone oferirà el seu espai de manera gratuïta per a aquelles formacions de pop-rock de les Illes que vulguin començar a fer taules damunt de l'escenari, un projecte que s'ha anomenat Isla de Encanta, en referència a la cançó dels Pixies.

L'objectiu no és un altre que el de promocionar aquest estil de música, que representa gran part de l'escena mallorquina, fet pel qual es cedirà als grups tota la infraestructura de la sala .

Aquells que estiguin interessats en aquesta iniciativa poden adreçar les seves maquetes, com abans millor, a la productora Primeros Pasitos, a discs Runaway o al bar Can Toni. La intenció és, d'acord amb aquest material, poder fer una sèrie de concerts mensuals (segurament un total de dos) amb l'actuació de dues bandes diferents. El projecte podria començar la setmana vinent, després que la sala aculli aquest cap de setmana (el divendres) l'actuació dels francesos The Little Rabbits, que repeteixen a Palma després d'haver participat al festival Youthing de l'any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.