algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
16°

Indignació a l'oposició per l'augment del pressupost destinat a la Diada

La indignació i el desacord són les notes predominants a les formacions de l'oposició al voltant de l'organització de la Diada de les Balears. L'augment del pressupost fins als 120 milions de pessetes és un dels factors clau que ha generat el disgust generalitzat.

El candidat a la presidència del Govern pel PSM, Pere Sampol, assegurava ahir que «és un vertader escàndol i una animalada el que s'ha invertit en aquests dies de festa, amb els quals l'any passat ja s'excediren». Per la seva banda, el coordinador general d'EU, Eberhard Grosske, afirmava que «és una calamitat que la Diada de les Balears surti tan cara».

Sobre el tema, el candidat a la presidència del Govern pel PSIB-PSOE, Francesc Antich, subratllava que «és difícil arribar a saber quin és el cost real, perquè el que s'ha comptabilitzat fins ara frega els 130 milions. Però encara queden per sumar altres aspectes com ara la publicitat, amb la qual cosa el pressupost total es podria disparar ben bé fins als 150 milions, el que és una xifra exagerada».

La presidenta d'UM, Maria Antònia Munar, comentava que «el cost és molt important i una mica excessiu donades les necessitats a la nostra Comunitat en moltes matèries».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.