algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Corsaris, curses del cós i cavalls desplegaran les armes

96634
L'any passat els cavallers foren els protagonistes.

El centre de Palma presentarà un aspecte molt diferent a l'habitual en els propers dies. De fet ja es pot veure moviment. Serà un viatge al passat, en concret a l'època medieval. Els corsaris eivissencs envairan el parc de la Mar, hi haurà música al carrer, es passejaran carruatges romans i els cavallls es convertiran en els autèntics protagonistes d'una gran festa que es durà a terme per celebrar la Diada de les Illes Balears, que tindrà lloc els dies 27, 28 de febrer i 1 de març. Un gran nombre d'actes que suposen al Govern balear una despesa de 120 milions de pessetes.

Si l'any passat els cavalls foren els protagonistes, el 99 cobraran encara més força en un acte central que serà la recuperació de les curses del cós, una tradició molt arrelada que tenia lloc als pobles de Mallorca i que començaren el segle XIV. Hi haurà cavalls a voler: uns 140 cavalls, 60 de Menorca per participar a la doma, 60 de les Illes per a les curses del cós i 12 de la Policia muntada de Palma.

Dissabte dia 27 de febrer es donarà el sus a la festa amb una gran desfilada de més de 200 persones. L'hort del Rei es convertirà en un mercat medieval i el parc de la Mar en un poblat corsari on hi haurà l'actuació dels comediants així com un restaurant per tastar productes de la Mediterrània. El foc també tindrà el seu protagonisme i a ses Voltes tindrà lloc el naixement del Drac de na Coca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.