algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Breus

• EXPOSICIONS

Antoni Llabrés Les Galeries Joan Oliver «Maneu» i Mediterrània de Palma acullen, des de la inauguració d'ahir, l'exposició simultània d'un conjunt d'obres del vilafranquí Antoni Llabrés Campins. La mostra reuneix pintures recents de l'artista, que ha exposat a diversos punts d'Espanya i de l'estranger. Definida pel galerista Joan Oliver, la seva obra és «una crida a la bellesa, l'ordre, la veritat i riquesa de la vida». DdB.

Clausura d'Arco La XVIII edició d'ARCO es clausurà ahir enmig d'una polèmica motivada pels criteris de la selecció dels galeristes participants. Diversos dels participants amenaçaren de no tornar a la fira i manifestaren oposició al fet que la fira es devaluï amb admissions indiscriminades. El president de la Unió de Galeristes, Juan Kriesler, fou increpat en anunciar la revisió de la seleció per a l'edició d'ARCO 2000. EFE.

• MUSEUS

Donació de BBV La col·lecció permanent del Museu Reina Sofia ha augmentat des d'avui els seus fons amb set obres de l'artista alemany Anselm Kiefer, que el Banc Bilbao Vizcaya (BBV) ha entregat com a pagament d'imposts a aquesta institució. Les obres de Kieffer, representant del neoexpressionisme alemany dels anys 80, es valoren en 70 milions de pessetes. EFE.

• ACTES

Alex Fito L'acte de presentació de la nova obra del guionista i dibuixant mallorquí Àlex Fito, el «còmic-book» Raspa Kids Club, prevista per avui a les 20 hores, ha quedat anul·lada a causa d'un retard en la impressió, fins a nova convocatòria. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.