lluvia moderada
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

Cinc poetes catalans i mallorquins munten una gira de recitals a l'Illa

Alcúdia, Palma, la UIB, Manacor, Deià i Llucmajor són els indrets escollits

Tres poetes catalans i dos de mallorquins s'han ajuntat en un projecte comú que, més enllà de les propostes institucionals servirà, perquè tots cinc puguin beneficiar-se de la promoció d'una singular campanya de lectura oral que pot servir per potenciar els seus texts.

Amb aquesta finalitat s'ha organitzat una mena de gira de bolos promocionals per sis indrets de Mallorca on els poetes exerciran de rapsodes a partir de demà i fins al proper dissabte.

I no és que l'activitat sigui reservada únicament i exclusiva a autors novells o poc coneguts. En aquesta ocasió hi participaran Enric Casassas, Victor Nik, Dolors Miquel, Albert Herranz i Joan Adrover.

Els recitals s'iniciaran demà a les 19.00 hores a la Biblioteca de Can Torró a Alcúdia. Dia 17 la cita serà a Palma al cafè Lisboa a les deu de la nit. Dia 18, els rapsodes tindran feina per partida doble. A les onze del matí, l'encontre i el consegüent recital es desenvoluparà a la Universitat de les Illes Balears, mentre que a les 22.00 hores i al Bar Xarop de Manacor, la poesia serà la protagonista de la vetllada. La feina dels raposodes continuarà el dia 19. En aquesta ocasió l'escenari serà Deià i concretament el bar Charlie Tramps, on a partir de les 20.00 hores la poesia es farà paraula, mentre que el dia 20 i al Bar Colom de Llucmajor, el recital es desenvoluparà a partir de les vuit del vespre cloent una setmana intensa de recuperació de l'oralitat poètica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.