algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Imaginació, actualitat i crítica a la rua d'Inca més fresca de fa anys

Amb una puntualitat que va venir molt de nou als participants, sortiren de la plaça del Bestiar les 25 carrosses i les 16 comparses que s'havien inscrit a la rua d'Inca, que serà recordada per haver estat la més fresca de la dècada.

Però tampov no s'oblidarà fàcilment perquè els participants a la rua d'Inca hi varen posar molta d'imaginació, actualitat i crítica.
Imaginació, perquè fins i tot en el nom de les carrosses i comparses es podia veure que s'hi havien mirat. Així, els veïns de la barriada de Sant Francesc elaboraren una carrossa que sortí amb el nom de Sanfrancity, tot emulant un saló típic de l'oest amb els seus personatges disposats a treure la pistola per no-res. Per altra banda, els clients habituals del cafè Sart sortiren al carrer amb una carrossa que duia el nom de BraveSart, que recordava, i molt, el nom d'una pel·lícula. L'actualitat la posaren la colla d'amics que feren una carrossa, senzilla però amb molta broma, en la qual posaren cinc matalassos: un per a cada amor del comte Lequio. A dins, hi anaven cinc parelles amb caretes del comte i de cadascuna de les seves amigues.

I la crítica al Govern vingué de part del Amics de Sant Francesc, que recordaren un eslògan que deia que «Ho tenim tot per urbanitzar-ho tot».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.