algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Teatre Sans, seu de les històries d'una divertida família «A l'estació»

Un trencaclosques perquè el públic en junti les peces. A través d'una sèrie d'esquetxos arriba una família una mica especial, però això sí, molt divertida que pujarà a l'escenari del Teatre Sans amb l'obra A l'estació, de Karl Valentín. Aquesta família serà interpretada per la companyia L'Enfilall Teatre. L'obra s'estrena avui i es podrà veure fins dia 21. És un espectacle codirigit per Mateu Grau i Joan Arrom.

Es tracta d'una sèrie d'esquetxos que constitueixen l'obra i en els quals els actors tenen un paper molt important. Són històries al voltant d'una família no gaire avinguda: Valentí i Clara. I tracta de les aventures i desventures dels fills.

«És una obra molt divertida amb molt de ritme. És un humor molt personal. Karl Valentín és un autor molt poc conegut però que varen decidir dur-lo a escena per una qüestió de gust personal. A més, és capaç de fer riure el públic partint d'una sola paraula. És un artista del llenguatge. L'escenografia és senzilla, no tenim grans pressuposts i el vestuari és bastant imaginatiu. Nosaltres som de l'opinió que hem de fer el que ens agrada i val la pena si et diverteixes amb el que fas.

Som un defensor de la diversitat perquè tothom hi surt guanyant», manifestava Mateu Grau.
La companyia Enfilall Teatre va néixer fa aproximadament un any amb una obra infantil Tres eren tres, que es va representar a diferents pobles de la Part Forana. Enguany han decidit dedicar-se al públic adult amb A l'estació interpretada per Pep Galmés, Mercè Marrero, Margalida Grimalt i Carles Cabrera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.