algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Els Estats Units tenen problemes sexuals

El 43% de les dones i el 31% dels homes dels Estats Units pateixen algun tipus de problema sexual, la qual cosa indica que la disfunció sexual és una preocupació de primer ordre per als responsables de la salut pública, segons un estudi que publica aquesta setmana el butlletí de l'Associació Mèdica Americana. L'estudi és el més recent que s'ha fet sobre la sexualitat als Estats Units, i el primer que es fa, en l'àmbit nacional i a gran escala des del famós informe Kinsey ara fa 50 anys.

L'estudi, realitzat el 1992, trobà que tant en els homes com en les dones les disfuncions sexuals tenien relació amb problemes emocionals i d'estrès, incloent-hi experiències sexuals traumàtiques, la debilitat física i la baixa qualitat de vida. Les classes de disfuncions sexuals sondejades incloïen: falta de desig sexual; problemes d'erecció en els homes i de lubricació en les dones; incapacitat per aconseguir l'orgasme o l'ejaculació; ansietat relacionada amb el rendiment sexual; ejaculació precoç o orgasme prematur; mal físic durant l'acte sexual i no considerar el sexe com una cosa plaent.

Segons sembla, la disfunció sexual està relacionada amb característiques demogràfiques, com ara l'edat o el nivell d'educació. Per les dones, la incidència de problemes sexuals baixa a mesura que augmenta l'edat. Pels homes, com més edat, més problemes d'erecció i de falta de desig sexual. Els problemes són més freqüents entre les dones joves i els homes madurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.