algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

«Lieder», de Capllonch, segon volum de la sèrie Compositors de les Balears

Lieder, de Miquel Capllonch, el segon volum de la col·lecció Compositors de les Illes Balears, ja és al carrer. El tenor Joan Cabero i el pianista Bartomeu Jaume han donat vida a l'obra vocal i pianística d'aquest compositor pollencí.

Amb la presentació d'aquest nou compacte, «es confirma la continuïtat de la col·lecció», que es va encetar amb l'enregistrament de l'obra pianística de Jaume Mas Porcel, segons va assenyalar ahir el delegat a les Balears de la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), Ignacio Fernández.

Compositors de les Illes Balears va néixer com un projecte per promoure el coneixement i la divulgació del patrimoni musical del nostre arxipèlag, impulsat per institucions públiques i privades: el Consell de Mallorca, la Fundació Pública de Balears per a la Música, Sa Nostra, l'SGAE, Di7 Edicions, Ona Digital i Blau.

Per al mes de juny, i segons va anunciar Fernández, s'espera haver editat ja cinc nous compactes, amb l'esperit de poder aplegar sis discs que es venguin en conjunt amb vista a l'estiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.