algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

«Acis et Galatea», de Lliteres, obre la XIII Temporada d'Òpera del Principal

L'obra s'estrenarà de forma escenificada i com a producció pròpia del centre

L'estrena de l'òpera del compositor mallorquí Antoni Lliteres Acis et Galatea inaugurarà la XIII Temporada d'Òpera del Teatre Principal. L'obra és una producció pròpia d'aquesta institució, en col·laboració amb el CIM, que es representarà els dies 6, 7 i 8 de maig.

Per fer possible el projecte, es compta amb la participació del conjunt musical Al Ayre Español, un dels grans especialistes en música barroca en l'àmbit estatal, i del cor Studium, a més de la companyia de dansa històrica La Españoleta. Segons el director del Principal, Pere Noguera, Acis et Galatea no s'havia escenificat mai abans. L'espectacle tindrà com a director d'escena Rafel Lladó i com a director musical Eduardo López Banzo.

Samson et Dalila, de Camille Saint-Säens; Los amantes de Teruel, de Tomás Bretón, i La Cenerentola, de Gioacchino Rossini, completen el cartell d'aquesta temporada que finalitza el novembre. A la programació s'inclou també un concert l'11 de juny amb el qual es vol commemorar el XV aniversari del cor del Principal, que se celebra enguany.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.