algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Cimera Schröder-Aznar a Mallorca?

El canceller ho proposa en una missiva remesa al «Mallorca Magazin» en resposta a un article

Tornarà a Mallorca, podeu estar ben segurs perquè ell és un gran aficionat de l'Illa. I repetirà sempre que el president del Govern Aznar el rebi o si el temps acompanya. El canceller alemany Gerhard Schröder ha proposat una cimera a Mallorca amb el president, José Maria Aznar. «Tal vegada em rebi pròximament a Mallorca. Si fracassa no serà culpa meva». Aquestes declaracions, fetes a través d'una missiva amb data de 25 de gener al setmanari alemany Mallorca Magazin són la resposta del canceller a un article que publicava el rotatiu en la primera edició de gener referint-se a les vacances del passat Nadal de Schröder, que va elegir Marbella. El setmanari alemany comentava aquests fets amb una pregunta «Engany de l'electorat?».

Però Schröder, que coneix Mallorca ja que hi havia estat en altres ocasions quan era president de l'Estat federal de Baixa Saxònia, va voler tranquil·litzar als lectors assegurant que tornaria a l'Illa.

Mallorca Magazin comentava en el seu article, sempre gaudint d'un humor sa, que «s'esperava que elegís l'illa com a destí favorit pels dies de descans però quina humiliació!, va preferir Marbella». Schöreder, que segons sembla li agrada saber les notícies mallorquines, va respondre amb aquesta missiva al periòdic en un intent de tranquil·litzar la població. Segons es desprèn de la nota, són exclusivament les inclemències del temps el que l'han fet optar per un lloc i no per l'altre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.