muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El nou fitxatge de Mar Flores

Una nova entrega de la telenovel·la protagonitzada per Mar Flores. No és un comte, ni empresari ni un aristocràta... és un actor: Carlos Lozano, amb el qual la model ha passat el cap de setmana a la serra madrilenya. Així es poden veure les imatges exclusives de la parella a la revista Diez Minutos. Carlos i Mar s'havien deixat veure sovint junts ja que treballaven en la sèrie Ada madrina. Aquests mateixos dies hi va haver la circumstància que Cayetano era tot sol a Madrid, però ella no va tenir cap problema i va partir cap a la serra amb Carlos, que curiosament acaba de rompre amb l'al·lota de tota la vida.

D'altra banda, Diez Minutos també recull a les inseparables folklòriques Isabel Pantoja i María del Monte, que varen compartir a Galícia unes jornades en què es dedicaren a la pesca. Ja es diu que «qui vol peix...».

Totes les revistes del cor es fan ressò de la malaltia que pateix Belén Ordóñez, la germana de Carmina Ordóñez, que està ingressada a Houston per ser tractada segons sembla d'un càncer. Qui també està lluitant per la malaltia és Hussein i Noor de Jordània que han tornat als Estats Units per seguir el tractament de la seva malaltia després de les tensions viscudes per la successió al tron. Així ho treu en portada la revista 'Hola!.

Una altra de les notícies d'aquesta setmana és el naixement de Diego, el nou fill d'Isabel gemio i Nilo Manrique. La revista Lecturas ofereix un ampli reportatge amb declaracions de la feliç mare. Qui ha estat mare per partida doble és Carla Duval.

Carolina i Ernesto de Hannover estan passant la seva lluna de mel a Alemanya i la varen veure molt somrient i feliç.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.