algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Pometes Teatre durà a escena la venda del territori als alemanys

Després de l'èxit obtingut amb Barrabassades, el grup de Campos Pometes Teatre està preparant una nova obra. Aquesta té un missatge ben clar i és les conseqüències que els mallorquins estan pagant per haver venut el territori als alemanys. «És una obra una mica crítica però sempre feta amb to humorístic. La venda del territori als alemanys fa estona que està a l'ordre del dia i la gent va com a boja pels doblers i arriba un moment que ens venem fins i tot per un plat de llenties». Així parlava el director de Pometes teatre, Miquel Fullana.

El punt de trobada sobre l'escenari serà el rebedor d'un hospital. Els pacients esperen a ser atesos i mentrestant es van desenvolupant les històries, tres diferents. El temps els demostra que aquesta venda a uns no els va gaire bé, a altres sí, cadascun dels personatges hi donarà el seu punt de vista. Hi haurà també una alemanya que està desesperada per comprar.

Encara que el títol no està ben definit, segurament serà Mallorkaufens, segons Miquel Fulllana i en principi l'estrena serà el març. Pometes Teatre integrada pels germans Miquel i Toni Fullana, Bel Sánchez i Antònia Seguí estan assajant a fons per a aquesta obra per tal d'arrabassar fortes rialles al públic.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.