nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Ballester, Bauçà i Quart, protagonistes de la Setmana del Llibre en Català

Es confirma que coincidirà amb les de Barcelona, Perpinyà, Girona i Tarragona

62270
Una imatge de la passada edició de la Setmana.

Alexandre Ballester, Miquel Bauçà i Pere Quart seran enguany els principals protagonistes de la Setmana del Llibre en Català que, com va avançar Diari de Balears, enguany transcorrerà entre el 5 i el 14 de març. Segons va confirmar a aquest diari Joan Miquel Morey, del Gremi de Llibreters de Mallorca, Ballester serà l'encarregat de pronunciar enguany el pregó de la Setmana.

El poeta Miquel Bauçà serà el protagonista per la seva absència. Ni tan sols per a la presentació de la seva darrera creació, El Canvi, un dels llibres més venuts a Palma d'ençà de la seva aparició, es podrà comptar amb la seva assistència.

I com que enguany es compleix el centenari del naixement de Joan Oliver i Sallarés, el poeta i dramaturg conegut com Pere Quart, no podia faltar-hi un homenatge a la seva memòria, que se sumarà als que se li dediquen a Catalunya. Per aquest motiu un grup de 25 joves pertanyent a Magisteri Teatre escenificaran i llegiran fragments seleccionats del Bestiari.

D'aquesta manera, doncs, la Setmana del Llibre en Català es trasllada al mes de març en una iniciativa conjunta entre el Gremi d'Editors de Catalunya i el Gremi de Llibreters de Catalunya que permetrà que la Setmana a Palma coincideixi amb les de Barcelona, Perpinyà, Girona i Tarragona.

Una vegada més la seva ubicació serà la Sala Corbada de l'Escorxador. La mostra serà patrocinada pel Consell Insular de Mallorca i comptarà amb la col·laboració del Govern balear i l'Ajuntament de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.