muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Música d'Àustria a benefici de les Minyones

«Con Anima-Ensemble Viena» farà un concert dia 12 de febrer a l'església d'Esporles

La gent d'Esporles tindrà ocasió, divendres dia 12 de febrer, d'assistir a un concert únic a l'església de Sant Pere. Els membres de Con Anima-Ensemble Viena, un grup de cambra que s'ha fet un nom arreu d'Europa, oferiran un concert d'hivern a benefici de la Fundació Minyones. El programa és ben atractiu: una primera part dedicada a Haydn (Quartet en Fa Major Op.3 n.5, quartet de la serenata i Quartet en Do Major Op.76 n.3, quartet de l'emperador) i la segona a Schubert amb el Quintet de corda en Do Major Op.163.

El concert és possible gràcies al treball de l'Associació Austríaca d'Amics de Mallorca, que presideix Josef G. Egger, i l'Ajuntament d'Esporles, que presideix Jaume Pou, que ha acollit de bon grat la idea de fer un concert a l'església amb uns artistes d'aquest renom. Francisca Gili, regidora de Cultura de l'Ajuntament de la Serra, assegura que «quan va venir el senyor Egger no ho vàrem dubtar ni un instant. No és cada dia que et proposin que uns artistes amb un «catxé» tan elevat vulguin fer una actuació de franc a benefici d'alguna institució».

Seran, per tant, quatre-cents els convidats que puguin gaudir de la «magnífica» acústica del temple parroquial que tant han alabat mestres de la talla de Salvador Brotons, per posar un exemple. El preu d'entrada és de tres mil pessetes que es poden aconseguir als punts de venda habitual, a més de a l'Ajuntament d'Esporles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.