nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Govern, CIM i Cort s'integren a la Fundació del Teatre del Mar

La Fundació Teatre del Mar continuarà essent privada, ho serà el 50'5% del pressupost, però comptarà amb la implicació de les institucions que, ben aviat, en signaran els convenis de col·laboració. Així, Govern balear, Consell Insular i Ajuntament de Palma aportaran el 16'5% del pressupost anual de la Fundació (devers quatre milions de pessetes) i cadascuna d'elles tindrà dret a designar un representant a la junta de govern del Patronat.

El batle de Palma, Joan Fageda; el conseller de Cultura del Govern balear, Manuel Ferrer; i el conseller de Cultura del CIM, Damià Pons, es desplaçaren al teatre per presentar aquesta col·laboració que tots els representants institucionals qualificaren de «necessària».

Quedarà per després de les eleccions el finançament dels 40 milions destinats a la rehabilitació de l'edifici, en el qual ja s'han invertit 50 milions. No caldrà esperar tant, però, per conèixer el nom del gerent de la Fundació, escollit per concurs públic, que començarà a fer feina a la temporada de primavera.

També serà llavors quan el Teatre impulsi algunes noves activitats com ara lectures dramatitzades i xerrades, que tindrien lloc els dimarts, i la campanya «Vine al teatre!» que mostraria als escolars com funciona l'estructura d'aquest tipus d'instal·lació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.