algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
16°

La beatlemania arriba a Palma

La Casa de Cultura acull des d'ahir «Aquells The Beatles una mica més a prop»

73040
Jaume Gil, Robert Freeman, Lluís Segura i Joan Carles Vilella. | J. Rosselló.

La beatlemania mai no mor. I per mantenir-la viva fan falta iniciatives com la que des d'ahir es pot visitar a l'espai Ramon Llull de la Casa de Cultura: l'exposició Aquells The Beatles una mica més a prop.

A la mostra es reuneixen devers dos-cents objectes que durant anys han aplegat dos col·leccionistes mallorquins, Lluís Segura i Joan Carles Vilella, coordinats en els seus esforços per no deixar escapar cap peça.

«L'objectiu d'aquesta mostra és aproximar el món dels Beatles a tothom», explicà a la presentació Vilella, que, en paraules del director general de Cultura, Jaume Gil, «ha fet d'aquest grup musical una manera de viure juntament amb el seu company».

Una representació de l'estudi d'enregistrament de la banda de Liverpool presideix l'exposició. Als costats, nombroses fotografies penjades i vitrines que acullen objectes personals dels membres del grup: una pipa i unes ulleres de John Lennon, un tros de tovallola amb què Paul McCartney s'eixugà la suor en un concert, o un racó dedicat a la visita de Lennon i Yoko Ono a Mallorca, amb fotografies i retalls de premsa de la seva detenció a Cala Murada acusats d'haver segrestat una filla de l'esposa del cantant.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.