algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

La novel·la «L'extinció» de Sebastià Alzamora ja ha sortit al carrer

La primera novel·la de Sebastià Alzamora ja és al carrer. L'extinció, l'obra que va guanyar el darrer premi Documenta, és la primera novel·la que ha escrit el jove escriptor llucmajorer.

L'extinció és un joc narratiu, apassionant i cruel, en què conflueixen un seguit de personatges tan històrics com fantàstics; el científic Oppenheimer, pare de la bomba atòmica que va arrasar Hiroshima i Nagasaki, el músic Gabriel Fauré, l'anarquista Sébastien Fauré, el tenebrós Chesnutt, darrer habitant d'una Mallorca devastada, configuren un món absolutament propi, existent només en les paraules i tan ple de bellesa i fascinació com d'horror i violència. Novel·la gòtica, reflexió estètica i aventura presidiària es barregen en un experiment literari que sorprendrà per la seva intensitat i el seu alt voltatge poètic.

Sebastià Alzamora és autor dels llibres de poesia Rafel (1994) i Apoteosi del Cercle (1997) i del llibre de converses amb Gabriel Janer Manila L'escriptura del foc. Col·labora amb el Diari de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.