algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 21°
25°

«Diari de Balears Digital» rep el premi de la Fundació Coca-Cola

La immediatesa respecte de l'actualitat i el seu llenguatge, que pretén ser àgil, directe i especialment sinòptic, característiques del guardonat

José Luis Ruiz-Berdejo, director general de Coca-Cola a les Balears, i Gabriel Mulet, cap de màrqueting d'aquesta companyia, feren entrega ahir de matí dels guardons del premi de periodisme «Nous Llenguatges», que atorga la Fundació Coca-Cola. En aquesta segona edició del certamen resultaren guanyadors Jesús Abad, responsable del programa «La Isla», de Onda Cero Radio a les Balears, i l'edició digital de Diari de Balears.

Ambdós guanyadors seran els representants illencs en el certamen estatal, que es fallarà divendres que ve en una gala que se celebrarà a l'hotel Villamagna, de Madrid. Un total de 54 candidatures han estat seleccionades per a aquest premi, dotat en 7.500.000 pessetes.

José Luis Ruiz-Bermejo i Gabriel Mulet feren entrega a Àngela Moreda, responsable de les edicions digitals dels diaris del Grup Serra, del guardó. El premi, en concret, és un ordinador portàtil Compaq i l'accés a la fase final del concurs de la Fundació Coca-Cola. L'acte d'entrega del premi tingué lloc ahir en les nostres instal·lacions del passeig de Mallorca. També hi eren presents Miquel Serra, director de Diari de Balears; Ricardo Torres, cap d'informàtica de la nostra empresa, i Llorenç Valverde, director del Departament de Matemàtiques de la UIB i principal impulsor i responsable del projecte DdB Digital.

Nou llenguatge

Entre les aportacions al disseny i a la funcionalitat que ha fet el DdB Digital a la premsa electrònica, la nostra edició destaca també per la immediatesa respecte de l'actualitat. També s'ha d'assenyalar l'ús que es fa del llenguatge, que pretén ser àgil, directe i, especialment, sinòptic. En aquest sentit, l'equip del DdB Digital reelabora cada dia els continguts més destacats que ofereix l'edició de paper, fent-los el més atractiu possible per al públic internauta.

El premi de periodisme de la Fundació Coca-Cola que es fallarà demà passat és el de major dotació dels existents a Espanya, i es distingeix pel seu suport decidit a la innovació de formes i continguts. Aquesta és la segona edició del guardó, el jurat del qual està format per prestigiosos professionals del periodisme de tot l'Estat espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.