cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
19°

Hoffman, Garci i DiMaggio

• DUSTIN HOFFMAN

N'ha sortit victoriós Dustin Hoffman està tan satisfet per haver guanyat un judici contra la revista que va publicar un fotomuntatge enfundat en un vestit i amb sabates de taló que va convocar ahir la primera roda de premsa de la seva vida. «Pens que he estat en algunes rodes de premsa fictícies, però aquesta és la primera vegada que no ho és». Un jutge havia condemnat a la revista Los Angeles a pagar 85 milions de pessetes d'indemnització a Dustin Hoffman per haver publicat sense el seu permís un fotomuntatge de l'actor vestit de dona, tal com apareixia a Tootsie per promocionar roba. «M'utilitzava i utilitzava el meu personatge per vendre productes i això en el món del cine quan un actor comença a fer publicitat és que la seva carrera està en decliu».AFP.

• JOSÉ LUIS GARCI

Més d'«El Abuelo» Jose Luis Garci va manifestar respecte del comunicat de l'Acadèmia d'Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya sobre la compra de vots d'El Abuelo que és objecte d'una campanya en la seva contra per les seves amistats polítiques i va defensar la seva independència com a cineasta. DdB.

• DIMAGGIO

Indignat pels rumors de la seva mort Joe DiMaggio, la llegenda del beisbol que va ser donat d'alta la setmana passada després d'una estada de 99 dies, es trobava molest per haver vist un informe en televisió que equivocadament reportà la seva mort. Canals locals de televisió indicaren que l'exestrella del beisbol estava mirant la televisió quan un butlletí de la cadena NBC assenyalà que DiMaggio havia mort. La cadena afirma que va ser una errada tècnica.AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.