algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Discreta boda de Carolina de Mònaco i Ernest de Hanover

La cerimònia civil tingué lloc ahir al Palau i hi assistiren les dues famílies

La relació entre la princesa Carolina de Mònaco i el príncep Ernest August de Hanover, que ahir al matí es va oficialitzar en la intimitat familiar, només es coneixia a través dels rumors que varen córrer quan se'ls va veure sovint en alguns esdeveniments socials.

La cerimònia civil es va desenvolupar en la intimitat, en presència de membres de les dues famílies i de propparents, en el palau de Mònaco, i va ser oficiada pel director dels serveis judicials i igualment president del Consell d'Estat, Patrice Davost, «com és costum», indicaren fonts ben assabentades.

Al matí no s'obtingué cap informació sobre l'hora exacta de la cerimònia, però el Palau, que fins al darrer moment s'havia negat a comentar l'esdeveniment, emeté un comunicat a les 17.30 hores. L'arribada a les 11.30 d'alguns automòbils portant convidats i la presència, una hora abans, d'uns 50 fotògrafs foren els primers indics d'un esdeveniment d'importància en el Principat. Al domicili de Carolina, així com al Palau, els floristes de Mònaco duien els primers rams de flors i una camioneta descarregava plats i copes, premisses d'un còctel segurament al famós hotel de París.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.