algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Breus

• ART

Cándido Ballester Avui s'inaugura al centre de ses Voltes de l'Ajuntament de Palma una mostra pictòrica de Cándido Ballester sota el títol genèric de Comèdia de l'art. L'exposició acull obres fetes amb tècnica mixta sobre tela, collage, fusta, taula i altres. La mostra romandrà oberta fins al mes de març. DdB.

Ramon Canet Ramon Canet inaugurà dijous a vespre a la galeria Pilar Parra, de Madrid, una mostra de la seva obra més recent. Nombrosos amics de Madrid, Barcelona i Palma acompanyaren l'artista a l'acte, que resultà molt concorregut i animat. La galeria Pilar Parra, que es troba en una cantonada del carrer de Serrano, ha editat un catàleg per a l'exposició on Miquel Alenyà presenta l'obra de l'artista mallorquí. DdB.

Fundació Miró La Fundació Pilar i Joan Miró presentà ahir la seva proposta d'activitats per enguany en què els programes didàctics tindran una importància cabdal. Així doncs, diverses activitats per a escolars i per al públic en general centraran les propostes preparades per la direcció del centre. Enguany la mostra d'homenatge a Pilar Juncosa que es farà l'octubre serà l'activitat estrella de la casa. DdB.

Americans de Postguerra Unes seixanta obres de les tres generacions d'artistes americans de postguerra s'exhibiran en una exposició que es podrà visitar a Barcelona del 28 de gener al 28 de març, segons informaren ahir els organitzadors de la mostra. Made in Usa. Del expressionismo abstracto al Pop és el títol de l'exposició del treball de tres generacions d'artistes americans: de l'Action Painting a l'expressionisme abstracte, el període de transició i el Pop. DdB.

Cuba Un total de 38 obres dels principals pintors cubans d'aquesta dècada s'exhibeixen des d'ahir al Centre Cultural de la Mercè de Girona, que ofereix la primera retrospectiva de pintura cubana dels anys 90 a Espanya. L'exposició s'emmarca en el cicle Imaginaciones Cubanas, que té per objectiu oferir una mostra de la realitat cubana actual, i que inclou també una mostra de fotografies sobre la realitat social de Cuba, tres concerts de música cubana. EFE.

• LITERATURA

Hierro El poeta José Hierro, darrer premi Cervantes, convidà ahir els joves a «escoltar poesia» com el millor camí per arribar a sentir-la i els va animar a llegir els clàssics en el decurs de la presentació d'una antologia de l'autor per a nins. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.