algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

La tripulació del Discovery arriba a Mallorca

Els astronautes, tret de Glenn, comencen demà la visita a l'Illa

Pedro Duque tornarà a visitar la nostra Illa gràcies al viatge a Mallorca organitzat per a la tripulació del Discovery. La nostra Illa és una escala improvisada en el calendari de viatges de cortesia que els tripulants de la missió especial de la NASA faran als indrets que han proposat alguns dels programes desenvolupats a l'espai per informar sobre els resultats.

A la cita de divendres només hi faltarà el nord-americà John Glenn. Les seves obligacions com a senador han fet que tornàs al seu país.
Pedro Duque, Curtis L. Brown, Steve Lindsey, Scott Parazynski, Stee K. Robinson i Chiaki Mukai arribaran a Palma per mar, en un vaixell procedent de Barcelona, i es compleix així el desig de Duque de tornar a veure la badia a l'entrada al port, com feia quan venia a estiuejar. A les 9.45 del matí, el president del Govern Balear, Jaume Matas, rebrà els tripulants del Discovery en audiència, els quals li lliuraran la bandera que ha viatjat a l'espai.

A les deu i mitja, la comitiva es desplaçarà al Poble Espanyol on, amb un vídeo i diapositives, explicaran els moments més significatius del viatge a l'espai. Quan falti un quart per les dotze, la tripulació del Discovery sortirà d'excursió cap a Valldemossa. Posteriorment, dinaran amb els membres de la Mesa del Parlament de les Illes. L'horabaixa i el vespre es dedicaran al temps d'esbarjo, per poder visitar tranquil·lament tots aquells indrets, edificis o localitats que els puguin interessar.

Després d'un dia intens, la tripulació del Discovery tornarà en avió a Madrid a un quart de deu del matí del dissabte.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.