cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 18°
18°

Clinton ofega les penes en el tango

El president es marcà unes passes en el sopar en honor de Carlos Menem

Al ritme de la música tipica del Río de la Plata, el president Bill Clinton gaudí dilluns amb el seu convidat Carlos Menem d'una vetllada de tango durant la qual la Casa Blanca semblà oblidar, entre els compassos de dos per quatre, les hores amargues.

Clinton ballà amb l'esposa del ministre d'Economia argentí Roque Fernández, i Menem amb la primera dama Hillary i la secretaria d'Estat Madeleine Albright.

El ball es va improvisar al final d'un espectacle en el qual ballarins professionals interpretaren clàssics del repertori del tango, al ritme de la música del grup Quintango.

Qui no es perdé la festa fou l'actor nord-americà Robert Duvall "un apassionat del tango, que no ho va fer gens malament" amb la seva parella argentina Luciana Pedraza.

S'interpretaren peces exclusivament instrumentals, i l'obligada Cumparsita, però foren els compassos del Choclo, un altre clàssic d'aquest tipus de música amb una suggestiva connotació sexual, les que més inspiraren els convidats i provocaren l'improvisat canyengue.

«Ho va fer molt bé i era ell qui conduïa el ball» es comentava per la sala fent referència a l'art de Bill Clinton.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.